Retourneren

Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen, wat betekent dat u 14 dagen na ontvangst van uw artikel heeft om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retour dient uw artikel zich in dezelfde staat te bevinden als waarin u het heeft ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. U heeft ook de bon of het aankoopbewijs nodig.

Om een retour te starten, kunt u contact met ons opnemen via info@bikergadgets.nl  . Er wordt geen restitutievergoeding in rekening gebracht, maar u bent wel verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

Als uw retour wordt geaccepteerd, sturen wij u een verzendlabel voor de retourzending, evenals instructies over hoe en waar u uw pakket kunt verzenden. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

Voor eventuele vragen over retourneringen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@bikergadgets.nl  

Schade en Problemen

Controleer uw bestelling onmiddellijk na ontvangst en neem direct contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als u het verkeerde artikel heeft ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Omruilingen

De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is door het artikel dat u heeft terug te sturen. Zodra de retourzending is geaccepteerd, kunt u een aparte aankoop doen voor het nieuwe artikel.

14 dagen bedenktijd voor de Europese Unie

Ondanks het bovenstaande heeft u, indien de goederen naar de Europese Unie worden verzonden, het recht om uw bestelling binnen 14 dagen om welke reden dan ook en zonder opgaaf van reden te annuleren of retourneren. Zoals hierboven vermeld, dient uw artikel zich in dezelfde staat te bevinden als waarin u het heeft ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. U heeft ook de bon of het aankoopbewijs nodig.

Terugbetalingen

Wij zullen u op de hoogte stellen zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt het bedrag automatisch teruggestort op uw oorspronkelijke betaalmethode binnen 10 werkdagen. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling verwerkt en boekt.

Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds wij uw retour hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@bikergadgets.nl