Betaalmethoden

Betaalmethoden

E-mail:  info@bikergadgets.nl    

 Valuta: Euro (€)

1. Betalingsmethoden

Bij Biker Gadgets bieden we verschillende betalingsmethoden om het winkelen in onze online winkel zo eenvoudig en handig mogelijk te maken. U kunt kiezen uit de volgende betalingsmethoden:

a. iDEAL: Betaal veilig en direct via uw Nederlandse bankrekening met iDEAL.

b. Creditcard: Wij accepteren Visa, MasterCard, en andere gangbare creditcards voor internationale klanten.

c. PayPal: Betaal snel en eenvoudig met uw PayPal-account.

d. Bankoverschrijving: U kunt ook kiezen voor een bankoverschrijving. Neem contact op met onze klantenservice via  info@bikergadgets.nl  ,  voor meer informatie over bankoverschrijvingen.

2. Valuta

Alle prijzen op onze website worden weergegeven in Euro (€). Als u betaalt met een andere valuta, kunnen er wisselkoerskosten van toepassing zijn, afhankelijk van uw financiële instelling.

3. Betalingsverwerking

Zodra uw betaling is ontvangen en verwerkt, wordt uw bestelling in behandeling genomen. Houd er rekening mee dat sommige betalingsmethoden sneller verwerkt kunnen worden dan andere. Bij betaling via bankoverschrijving kan de verwerkingstijd enkele dagen duren.

4. Facturering en ontvangstbewijs

Na afronding van uw bestelling ontvangt u een elektronische factuur per e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. Dit document dient als uw ontvangstbewijs en bevat alle relevante informatie met betrekking tot uw aankoop.

5. Veiligheid en Privacy

Biker Gadgets streeft ernaar om uw persoonlijke en financiële gegevens te beschermen. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen en versleutelingstechnologie om uw gegevens te beveiligen tijdens het betalingsproces. Uw betalingsinformatie wordt vertrouwelijk behandeld en niet met derden gedeeld.

6. Betalingsproblemen

Indien u problemen ondervindt bij het uitvoeren van een betaling of vragen heeft over ons betalingsbeleid, neem dan contact op met onze klantenservice via  info@bikergadgets.nl . Wij staan klaar om u te assisteren en eventuele zorgen op te lossen.

7. Wijzigingen in het betalingsbeleid

Biker Gadgets behoudt zich het recht voor om dit betalingsbeleid op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd. We raden u aan om regelmatig onze betalingsvoorwaarden te controleren voor updates.

Dank u voor het kiezen van Biker Gadgets voor uw motoraccessoires. Wij waarderen uw vertrouwen in ons en staan klaar om u te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service.